Gustav frygter for terror

fredag d. 19. august 2016 kl: 8. 17 Af: Ritzau Fokus

Gustav Salinas vil ikke have sin egen vogn ved dette års "Pride Parade", fordi han frygter for et terrorangreb.

Regnbuefarvede flag og farverige, festglade mennesker indtager lørdag Københavns gader, men den årlige “Pride Parade” kommer i år til at mangle den danske realitystjerne Gustav Salinas festlige indslag.

I hvert fald har realitydarlingen besluttet, at han ikke vil have sin egen vogn under paraden, som han ellers tidligere har haft. Det skriver han i et opslag på sin Facebook-profil.

– I år har jeg valgt ikke at have en vogn. Der er sikkert mange, der synes, at grunden til, at jeg ikke har valgt at have en vogn i år, er lidt overdrevet, skriver han.

– Som mange ved, er der mange terrorangreb rundt omkring i verden. Senest var der i USA, hvor en mand gik fuldstændig amok og skød løs på en homonatklub, og jeg føler ikke, at jeg ville have nok sikkerhed, hvis jeg havde min egen vogn, fortsætter han.

Glad Gustav viser lokkerne frem efter operation

Forsikrer at han deltager i Priden

Gustav Salinas, der er kendt fra en række programmer som “For lækker til love” og “Jeg er en celebrity – Få mig væk herfra”, forsikrer sine følgere om, at han stadig deltager i og bakker op om Priden.

– Men der er bare visse risici, man bliver nødt til at undgå. I må gerne synes, at jeg er meget overdrevet, men jeg er sikker på, at det på et tidspunkt desværre også rammer lille Danmark, skriver han som forklaring.

For to år siden gik det ikke stille for sig, da realitystjernen fik sin egen paradevogn, der var fyldt med lyserøde balloner, flere kendis-kolleger og billeder af ham selv.

Sidste år var Gustav Salinas med på Realityawards-vognen, hvor han var vært for Se og Hør som optakt til det show, der senere på året hyldede de danske realitystjerner.

Copenhagen Pride Parade starter lørdag klokken 13.00 og løber fra Frederiksberg Rådhusplads til Rådhuspladsen i indre by.

Se Gustav Salinas Facebook-opslag her:

Gustavs nye look: Skal opereres for 60.000 kroner/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu