Gustav og date blev kaldt “homosvin”

fredag d. 11. september 2015 kl: 9. 30 Af: Elo Christoffersen
 
Gustav. Foto: Facebook.

Gustav. Foto: Facebook.

Gustav Andersen Salinas fik i går nok af tilråb fra indvandrere og åbnede munden.

Gustav Andersen Salinas og hans date var i går i Ikea. Det blev ikke den bedste oplevelse:

Glad Gustav viser lokkerne frem efter operation

– Vi gik hånd i hånd, hvorpå der bliver råbt og skreget “homosvin” til os af en gruppe indvandrere. Vi går videre ind i Ikea, hvor vi står i køkkenafdelingen. Her er der atter tre indvandrerfyre som siger “føj” og “hvor er i klamme”, hvorefter jeg simpelthen ikke kunne styre mit temperament, og spurgte hvad deres problem var, hvorefter de siger til mig at jeg er unormal. Jeg siger at jeg godt forstår hvorfor flere mennesker ikke bryder sig om dem. Derpå kalder de mig racist, skriver Gustav på Facebook.

Gustavs nye look: Skal opereres for 60.000 kroner

Han forstår ikke, at han blev kaldt racist:

– Hvis der er nogen der er intolerante må det da være dem. Nogen mennesker er virkelig fucked up i deres hoveder, slutter Gustav.

Del din kommentar

Forsiden lige nu