Gustav opgiver sag: Jeg har ikke råd

mandag d. 30. maj 2016 kl: 20. 00 Af: Ritzau Fokus
Gustav Salinas tabte retssagen mod mediet Zetland, og dropper nu at tage den videre.
Gustav Salinas tabte retssagen mod mediet Zetland, og dropper nu at tage den videre. Foto: Davali Philip/PHILIP DAVALI, EKSTRA BLADET

Gustav Salinas tabte i retten mod mediet Zetland og opgiver nu at bruge mere energi på sagen, da han ikke har penge til at køre den videre.

Gustav Salinas gik i dag fra Københavns Byret med blandede følelser. Han tabte nemlig en retssag mod mediet Zetland, der dermed ikke skal betale de 40.000 kroner i erstatning, som realitystjernen krævede.

Og nu dropper den 25-årige tv-personlighed at køre sagen videre. Det skriver han på sin Facebook-profil.

Sådan får du en stram røv som Gustav

– Man skal ikke kæmpe, hvis man ved, man ikke kan vinde, og jeg har desværre ikke råd til at køre videre mod Zetland, da de har større økonomiske midler end mig, skriver Gustav Salinas.

Misbrugt brand

Realitydarlingen, der blev landskendt som deltager i TV2-datingshowet “Dagens Mand”, lagde sag an mod Zetland på baggrund af en “single”, en artikel i et længere format, som de udgav om ham i 2015.

Han mener, at journalisten bag ikke har gjort opmærksom på artiklens omfang, og at Zetland har misbrugt hans “brand”. Derfor krævede Salinas 40.000 kroner i erstatning, hvis ikke de knap 90 siders materiale blev gjort gratis tilgængelige.

Men da dommeren læste afgørelsen op, var udfaldet ikke til Gustav Salinas’ fordel. Det skriver Ekstra Bladet, som efterfølgende fik en kommentar fra ham.

Stolt Gustav får klient til at kaste op

Er ked af det

– Lige nu er jeg meget overrasket og ked af det. Jeg har lært nu, at næste gang skal alt bare være på skrift, siger den tidligere “Divaer i junglen”-deltager til Ekstra Bladet kort efter retssagens afslutning.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu