Skuespiller fik kendis-kok i fødselsdagsgave

fredag d. 6. september 2013 kl: 8. 09 Af: Ritzau Fokus
 

Skuespillerinden og Jamie Oliver brugte det meste af en eftermiddag i køkkenet, hvor de tilberedte anderagu. Foto: Scanpix, AFP, Alberto E. Rodriguez free

Filmstjernes firma sagsøgt: Skal betale kæmpebeløb for skedeæg

Stjernekokken Jamie Oliver var en levende gave til skuespillerinden Gwyneth Paltrows fødselsdag.

Hvad giver man konen, der har alt?

En hel dag i køkkenet. Med Jamie Oliver.

Det var i hvert fald, hvad sangeren og Gwyneth Paltrows ægtemand, Coldplays forsanger Chris Martin, gjorde, da han for et par år siden skulle finde på en fødselsdagsgave, der ville slå benene væk under Paltrow. Valget faldt på Jamie Oliver, og det var ikke svært at sige ja for den drengede madstjerne, fortæller han til avisen Daily Star.

– Jeg kender Gwyneth, fordi hendes mand Chris ringede og spurgte mig, om jeg ville give hende en undervisningslektion på hendes fødselsdag. Jeg er stor fan af Coldplay, og Gwyneth er en sød kvinde, så den var i huset nærmest med det samme, fortæller Oliver.

Sammen brugte de ifølge Jamie Oliver det meste af eftermiddagen i køkkenet, hvor de tilberedte anderagu. Senere dukkede en lille flok af skuespillerindens venner op for at fortære resultatet af anstrengelserne.

Skuespillerinde: -Jeg har ødelagt så mange forhold

Det er nu ikke fordi, Gwyneth Paltrow ikke laver mad selv. Faktisk har den 40-årige skuespillerinde udgivet flere kogebøger, og opskriften på anderaguen sneg sig da også med i kogebogen “My Father’s Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family And Togetherness”.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu