Gwyneth Paltrow giver kvinder bizarre råd

søndag d. 26. juli 2015 kl: 14. 47 Af: Ritzau Fokus
 
Den 42-årige skuespillerinde deler ud af sine bedste råd og opskrifter på livsstilsbloggen Goop.

Den 42-årige skuespillerinde deler ud af sine bedste råd og opskrifter på livsstilsbloggen Goop. Foto: Matt Sayles/MATT SAYLES/INVISION/AP

Den amerikanske skuespillerinde råder blandt andet kvinder til at tisse i badet for at styrke bækkenbunden.

Gwyneth Paltrows livsstilsblog Goop holder sig ikke tilbage, når det handler om at dele ud af gode – og måske også lidt bizarre – råd til kvinder. I et nyt indlæg er der råd til at få strammet bækkenbunden op.

Filmstjernes firma sagsøgt: Skal betale kæmpebeløb for skedeæg

– Prøv at tisse i badet, mens du går langt ned i knæ. Når du bøjer dig ned i knæ for at tisse i modsætning til at sidde op på toilettet bliver bækkenbunden automatisk engageret og strækker sig, lyder Paltrows forklaring på bloggen.

Gwyneth Paltrow er selv mor til to, datteren Apple og sønnen Moses, som hun har sammen med sin tidligere mand, Coldplay-forsangeren Chris Martin. I indlægget fremgår det, at netop graviditet kan sætte sine spor på bækkenbunden.

Men den 42-årige skuespillerinde har flere gode råd i ærmet.

– Det er ikke bare sjovt at have sex, det er også fantastisk for din krop, dit sind, din sjæl og din bækkenbund. Og så hjælper det dig med at være til stede i nuet, lyder det på Paltrows livsstilsblog.

– Nogle undersøgelser viser, at folk der ofte har sex ser markant yngre ud – op til 12 år yngre end deres egentlige alder, lyder konklusionen i indlægget.

Skuespillerinde: -Jeg har ødelagt så mange forhold

Læs hele blogindlægget her: http://goop.com/the-secrets-of-the-pelvic-floor/

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu