Gwyneth Paltrow om skilsmisse: – Det har ikke været nemt

fredag d. 29. april 2016 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus

Gwyneth Paltrow måtte under skilsmissen fra eks-manden Chris Martin lægge sine egne følelser af vejen og holde fokus på sine børn.

Gwyneth Paltrow har sammen med eks-manden Chris Martin to børn. Arkivfoto.

Gwyneth Paltrow har sammen med eks-manden Chris Martin to børn. Arkivfoto. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Gwyneth Paltrow måtte under skilsmissen fra eks-manden Chris Martin lægge sine egne følelser af vejen og holde fokus på sine børn.

Skuespillerinden Gwyneth Paltrow var nødt til at tilsidesætte sine egne følelser og glemme alt om kærestesorger under skilsmissen fra eks-manden og Coldplay-forsangeren, Chris Martin, for i stedet at kunne fokusere på sine børn.

Filmstjernes firma sagsøgt: Skal betale kæmpebeløb for skedeæg

Det fortæller “Iron Man”-skuespillerinden i et interview med Red magazine ifølge The Toronto Sun.

– Det er næsten som om, at man er nødt til at trykke på en “underkendelses-knap”, når du føler dig vred, jaloux eller sønderknust.

– Jeg gik tilbage til udgangspunktet om, at jeg elsker denne person. Han er far til mine børn, og han er en vidunderlig mand. Det har ikke været nemt for mig til tider, og jeg er sikker på, at det heller ikke har været nemt for ham, fortæller den 43-årige skuespillerinde, der sammen med eks-manden har børnene Apple og Moses.

Kæmper stadig med resultatet

Parret annoncerede, at de gik fra hinanden i 2014 efter mange års ægteskab, og selv om de begge er kommet videre og har fundet nye kærester, så kæmper skuespillerinden stadig med at acceptere, at ægteskabet ikke holdt.

Skuespillerinde: -Jeg har ødelagt så mange forhold

– Jeg er nødt til at sige, at det ikke var det resultat, jeg havde håbet på, men det var vores resultat, og vi har virkelig gjort det bedste, vi kan, lyder det fra skuespillerinden, der i dag danner par med instruktøren Brad Falchuk.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu