Gwyneth Paltrows mor: Hvad har de gang i?

fredag d. 4. december 2015 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Blythe Danner har mange meninger om datterens skilmisse fra Coldplay-crooneren Chris Martin.

Blythe Danner har mange meninger om datterens skilmisse fra Coldplay-crooneren Chris Martin. Foto: John Salangsang/JOHN SALANGSANG/INVISION/AP

Gwyneth Paltrows mor, skuespillerinden Blythe Danner, er forvirret, men imponeret over datterens håndtering af skilsmissen fra Chris Martin.

Selv om Blythe Danner forsøger at opføre sig som en svigermor og ikke et svigermonster, holder hun alligevel ikke sin mening tilbage om datterens skilsmisse fra rockmusikeren Chris Martin.

Den 43-årige Oscar-vindende skuespillerinde og den 38-årige Coldplay-crooner blev separeret sidste forår efter 12 års forhold og understregede i annonceringen, at de fortsat ville forblive venskabeligt sammen, men altså ikke længere som par.

– Hvad er det, de har gang i? De skal separeres, men bliver sammen?, spurgte Blythe Danner magasinet Closer tilbage i januar i år.

Filmstjernes firma sagsøgt: Skal betale kæmpebeløb for skedeæg

Meget ekstraordinært

Aftalen lagde op til, at familielivet skulle forblive så normalt som muligt for parrets to børn, 11-årige Apple og niårige Moses, men det har alligevel overrasket den snagende svigermor.

– Jeg synes faktisk, det fungerer, for jeg har set det i praksis. Det er meget ekstraordinært, mener Blythe Danner i et nyt interview med People.

– Jeg blev forvirret i starten over deres skilsmissemetode, men jeg er overbevist nu, siger den 72-årige skuespillerinde.

– Faktisk kommer mange unge kvinder hen til mig og siger, de ville ønske, de var blevet skilt på samme måde som Gwyneth og Chris.

Familien er det vigtigste

Coldplay-musikeren stod tidligere frem i BBC og erkendte, at det var ham, der havde ødelagt forholdet, fordi han “var umoden” og “ikke satte pris på de gode ting”.

– Jeg er nødt til ikke at skyde skylden over på andre og foretage nogle ændringer, sagde han i interviewet, mens Paltrow uddybede bruddet på en kvindekonference.

– Det har været hårdt, og vi har gået igennem nogle utroligt svære tider. Men familien er det vigtigste, og jeg føler mig meget heldig, at vi ligner hinanden på netop dét punkt, sagde filmstjernen.

Hele familien var for nylig genforenet i anledning af Thanksgiving, og Paltrow lagde et billede ud af sammenkomsten på sin Instagram-profil.

Skuespillerinde: -Jeg har ødelagt så mange forhold

/ritzau/FOKUS

Happy Thanksgiving from us to you!

Et billede slået op af Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) den

Del din kommentar

Forsiden lige nu