Gyllenhaal tilstår: Hende var jeg vild med

torsdag d. 7. april 2016 kl: 20. 00 Af: Ritzau Fokus

Skuespilleren indrømmer, at han i flere år var forelsket i sin kvindelige kollega Jennifer Aniston.

Jake Gyllenhaal var i flere år vild med sin kollega Jennifer Aniston, efter at parret havde spillet sammen i filmen “The Good Girl”. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Jake Gyllanhaal var vild med Jennifer Aniston i flere år

Jake Gyllenhaal har flere gange fundet veje til det helt store biograflærred i filmhit som Nightcrawler og Prisoners, hvor han har spillet forskellige, udfordrende karakterer.

Mistede sin ven: Stjerne er stadig i sorg over Heath Ledger

Men selv om den 35-årige skuespiller har medvirket i et utal af film, er der dog en helt speciel film, som har gjort indtryk på ham. Nemlig filmen, hvor han spiller side om side med skuespillerinden Jennifer Aniston.

I et nyt interview til det amerikanske medie People Magazine fortæller Brokeback Mountain-skuespilleren, at han i flere år havde følelser for Jennifer Aniston, efter at parret arbejdede sammen under optagelserne til filmen The Good Girl.

– Jeg vil sige, at jeg var vild med hende i årevis. Og det gjorde det svært at arbejde sammen med hende, fortæller Jake Gyllenhaal til People Magazine.

Har spillet over for flere af Hollywoods anerkendte skuespillere

Den amerikanske skuespiller har gennem sin karriere flere gange spillet sammen med nogle af Hollywoods smukkeste og mest anerkendte skuespillerinder, som Anne Hathaway, Reese Witherspoon og Natalie Portman.

I sidste ende var det dog 47-årige Jennifer Aniston, som slog benene væk under Jake Gyllenhaal.

– Det var ikke Jennifers rolle i “Venner”, der gjorde mig vild med hende, men nærmere hendes personlighed, fortæller Jake Gyllenhaal til People Magazine.

Gyllenhaal skræmt over sin egen krop

Jake Gyllenhaal åbner årets Toronto Film Festival med sin nye film Demolition. Den danske premieredato er dog endnu ikke fastlagt.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu