Gymnasieelev gør DR-værts beskidte arbejde

torsdag d. 6. november 2014 kl: 8. 09 Af: Ritzau Fokus
 

Emil Thoprup har aldrig vlæret bange for at udfordre sig selv på tv. Her ses han i nærkontakt med en udstoppet fasan til premiere på filmen “Fasandræberne”. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Tv-vært Emil Thorup støttede “Operation dagsværk” og fik samtidig ryddet op i sine skabe.

Kendisfirkløver kommer kvinder til undsætning

Hvordan støtter du en god sag samtidig med, at du får ryddet op i hjemmet? Du kan for eksempel hyre en gymnasieelev til at komme og arbejde for dig til den årlige “Operation Dagsværk”.

Det er netop, hvad Emil Thorup fra DR3-programmet “Kridhvid i Kina” har gjort. På det sociale medie Instagram lagde den blonde tv-charmør onsdag et billede op af sin entré, der er fyldt af poser med gammelt tøj og skrammel.

– Sådan ser det ud, når man har en “Operation Dagsværk”-elev engageret, skriver den kække tv-vært, og fortsætter:

– Ikke nok med, at jeg støtter homoseksuelle i Kenya – hvor man får 14 år i spjældet for den slags – så får jeg også ryddet ud i alle skabe og skuffer, skriver Emil Thorup efterfulgt af en glad smiley og et løfte om snarlig frokostpause for den arbejdsomme gymnasieelev.

Emil Thorup dukkede første gang op i danskernes stuer som assistent for Casper Christensen i tv-serien “Klovn”. Siden har han blandt andet taget temperaturen på danskernes sexvaner på det hedengangne DR MAMA og “født” et barn i programmet “Smerteeksperimentet” på DR3.

Lige nu kan man følge Emil Thorup og hans medvært Thomas Skov i Asien. Her har tv-makkerparret som mission at finde vejen til berømmelse.

“Operation Dagsværk” er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor danske gymnasieelever søger privat beskæftigelse for én dag og får deres løn udbetalt i humanitær støtte. Pengene fra projektet går i år til at forbedre homoseksuelles rettigheder i det afrikanske land Kenya.

Først røg kørekortet: Nu mister Emil Thorup også bilen

Se billedet af Emil Thorups oprydningsdag med “Operation Dagsværk” her: http://instagram.com/p/vBCQCWQp0q/?modal=true

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu