Håndbold-legende har sat hjemmet til salg

tirsdag d. 30. maj 2017 kl: 9. 49 Af: Elo Christoffersen

Nu kan hun også kalde sig hussælger.

Håndbold-legende har sat hjemmet til salg.

Hun har stået øverst på OL-podiet to gange med landets stærkeste håndbolddamer.

To EM-guldmedaljer har hun også haft hængende om halsen.

Mads Steffensen sænker prisen på huset - igen

Danmarks mesterskabet står naturligvis også på vinder-CV’et. Og nu kan Kristine Frøsig-Andersen – kendt som “Kris” på håndboldbanen – noget mere jordnært også kalde sig hussælger.

Den 41-årige kvindelige håndboldlegende og manden Joachim Frøsig-Andersen har nemlig netop sat deres store villa i Lyngby lige nord for København til salg for 5.495.000 kr.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

For det beløb får den kommende ejer fem værelser fordelt på 142 kvadratmeter bolig, der ligger omgivet af have forenden af en lukket vej i villaområdet ved Hjortekær, der blot ligger et solidt boldkast fra Dyrehaven.

Huset er moderne indrettet blandt andet med et hvidt køkken i direkte forbindelse med spisestuen og stuen. Og så er villaen også forsynet med – hvad mægleren, Nybolig Lyngby, der har huset til salg, kalder “en hyggespreder af en pejs”.

Kvadratmeterpris under gennemsnittet

Villaen er sat til salg for en pris to procent under den gennemsnitlige udbudspris i Lyngby-området.

Men trods det er der udsigt til, at ægteparret Frøsig-Andersen kan hive en lille gevinst hjem ved et salg.

De købte nemlig selv huset i 2013 for 4.695.000 kr., og dermed er der altså nær en million kr. i udsigt til parret, hvis huset bliver solgt til udbudsprisen.

Lyngby-området, der ligger cirka en halv times kørsel nord for København, har de senere år oplevet en stigning i priserne på villa-markedet.

Sidste års villa-sælgere i Nordsjælland-kommunen tjente således ifølge Boliga.dk i gennemsnit godt to millioner kr. på salget af deres hus i forhold til, hvad de selv gav for det.

Stadig tæt på manegen

Kristine Frøsig-Andersens stoppede officielt sin professionelle håndboldkarriere efter OL-guldet under Jan Pytlicks kyndige vejledning var sikret ved legene i Athen i 2004.

Datingkonge sætter mini-palæ til salg

Helt væk fra den danske guld-sport er Kristine Frøsig-Andersen dog ikke.

I dag er harpiksen på fingrene og kamp-uniformen nemlig blot skiftet ud med en plads bag kulissen og jobbet som projektleder i Dansk Håndbold Forbund.

Del din kommentar

Forsiden lige nu