Hackere lækker kendis-nøgenbilleder på ny

mandag d. 29. september 2014 kl: 8. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Anna Kendrick er en af de efterhånden mange kvinder, som nu kan se private og letpåklædte billeder af sig selv på internettet.

Anna Kendrick er en af de efterhånden mange kvinder, som nu kan se private og letpåklædte billeder af sig selv på internettet. Foto: Hannah Yoon/AP

For tredje gang på meget kort tid er der dukket private nøgenbilleder af kendte kvinder op på internettet. Ukendte hackere står bag.

Når du står nøgen foran spejlet og tager et “selfie”, er det ofte ikke meningen, at billedet skal deles med hele verden.

Twilight-stjerne drømmer om at spille egern

En række kendte kvinder må dog sande, at det er virkelighed for dem og deres nøgenbilleder. For tredje gang på under en måned har ukendte hackere nemlig fået adgang til en række kendissers private billeder, som de spreder via internetsider som 4chan og Reddit. Det skriver The Daily Beast.

I denne omgang af lækagesagen er det navne som skuespillerinden Anna Kendrick og den eftertragtede supermodel Cara Delevingne, som er ofre for det spektakulære læk af billederne af afklædte stjerner.

Og selv om hackerne efter alt at dømme har fået billederne ved at skaffe sig adgang til de kendte kvinders iCloud, som er Apples officielle opbevaringssted for filer på internettet, så nægter selskabet i en pressemeddelelse, at de bærer skylden for lækket.

– Ingen af de sager, vi har kigget på, har resulteret i, at vi har fundet fejl i nogen af Apples systemer. Men vi fortsætter selvfølgelig med at arbejde sammen med ordensmagten for at komme til bunds i sagen, lyder det således fra det populære computerfirma.

Nogle af kendisserne, som optræder nøgne på nettet, er blandt andre Rihanna, Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson og Kim Kardashian.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu