Hacket skuespillerinde griner af nøgenlæk

søndag d. 21. september 2014 kl: 12. 15 Af: Ritzau Fokus
 
Grin og humor er med til at hjælpe skuespillerinden Kirsten Dunst til at komme igennem nøgenskandalen, hvor en række skuespillerinders intime billeder af blevet hacket.

Grin og humor er med til at hjælpe skuespillerinden Kirsten Dunst til at komme igennem nøgenskandalen, hvor en række skuespillerinders intime billeder af blevet hacket. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Skuespillerinden Kirsten Dunst bliver nødt til at grine over situationen for at affinde sig med, at hendes intime billeder er blevet hacket.

En nøgenskandale ramte Hollywood i starten af september, efter en række kvindelige skuespillerinders private, intime billeder var blevet hacket og delt.

Stjerne: Hollywood ikke et sted for børn

En af de hackede er skuespillerinden Kirsten Dunst, som har været meget sarkastisk omkring den pikante og krænkende situation.

Efter episoden delte hun et billede på sin Twitter-konto, hvor hun skrev: “Tak, iCloud.”

Billederne er nemlig angiveligt hacket fra Apples online fil-opbevaringstjeneste iCloud.

Nu fortæller hun til E!Online, hvorfor hun har brugt den sarkastiske tilgang til nøgenskandalen:

– Jeg forsøger at bruge min sans for humor i en virkelig ubehagelig situation.

Dunst vil bare gerne videre efter skandalen og håber, at det amerikanske forbundspoliti snart får stoppet lækagen.

– FBI er ved at undersøge det, så de håndterer det nu, siger den 32-årige skuespillerinde.

Apple har iværksat en undersøgelse af iCloud-servicen, for det var angiveligt derfra, at hackerne fik fat i billederne. Apple har siden oplyst, at der er ikke er fundet fejl ved opbevaringstjenesten.

Ud over Kirsten Dunst er også skuespillerinderne Jennifer Lawrence, Gabrielle Union og reality-personligheden Kim Kardashian også blandt de mange hackede.

I øjeblikket promoverer Kirsten Dunst filmen “Two Faces of January” sammen med filmens anden hovedrolleindehaver, den dansk/amerikanske skuespiller Viggo Mortensen.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu