Hæsblæsende romance: Her er sandheden om mig og Taylor Swift

fredag d. 10. februar 2017 kl: 6. 29 Af: Ritzau Fokus
Taylor Swift and Tom Hiddleston visit the beach and go for a very British country walk in Suffolk, UK. The hot new couple went along to the beach with Tom's mother and his family, Taylor Swift
Tom Hiddleston sætter ord på den tre måneder lange hæsblæsende romance mellem ham og sangerinden Taylor Swift. Foto: Scanpix (Arkivfoto)

Tom Hiddleston sætter ord på den tre måneder lange hæsblæsende romance mellem ham og sangerinden Taylor Swift.

Omkring to uger efter bruddet med dj’en Calvin Harris spottede fotografer popstjernen Taylor Swift i kærlige kys og hede omfavnelser med skuespilleren Tom Hiddleston.

Parrets stormende romance endte dog lige så hurtigt, som den var begyndt.

Ikke et mediestunt

Men nu forsikrer Hiddleston, at forholdet ikke var et mediestunt, som flere har spekuleret i.

– Selvfølgelig var alt ægte. Taylor er en fantastisk kvinde. Hun er generøs, sød og dejlig. Vi havde den bedste tid sammen, siger skuespilleren i et interview med mandemagasinet GQ.

Den 35-årige filmstjerne og den 27-årige sangerinde var både i Europa og Australien sammen under deres forhold, mens en horde af fotografer fulgte i hælene på dem.

Superstjernes stalker begik selvmord - politiet var udenfor

Medier ødelagde forholdet

Det har påvirket Hiddleston.

Han antyder, at den store medieopmærksomhed var medvirkende til bruddet.

– Et forhold kræver masser af arbejde, og det gør det i særdeleshed, når man samtidig befinder sig i rampelyset, siger han.

– Jeg er nødt til at være psykisk stærk for ikke at lade andres fortolkninger af mit liv påvirke mig. Jeg forsøger stadig at finde ud af, hvordan jeg beskytter mit privatliv uden at skulle skjule mig, siger han.

Tom Hiddleston fik prisen for bedste mandlige skuespiller i en tv-serie til årets Golden Globe for sin præstation i den Susanne Bier-instruerede dramaserie “Natportieren”.

Stalker brød ind i superstjernes hjem - og tog en lur

Tom Hiddleston kan ses i de danske biografer fra 2. november 2017, hvor superheltebraget “Thor: Ragnarök” har premiere.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu