Hæver prisen: Dennis Knudsen vil af med sin strandvejs-bolig

tirsdag d. 27. oktober 2015 kl: 15. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Kendis-stylisten Dennis Knudsen forsøger endnu engang at komme af med sit hjem i Taarbæk nord for København.

Den 98 kvadratmeter store bolig, der udgør stueetagen af en villa ved Øresund, blev første gang forsøgt solgt i 2012 for 6,95 mio. kr., men det dengang stivfrosne boligmarked gjorde det svært at sælge huse i den dyre ende af markedet, og huset blev pillet af salgslisten efter et halvt år. Det skriver Boliga Kendte.

Dennis Knudsen gjorde endnu et forsøg et år senere med en pris på 6.250.000 kr., men efter fire måneder røg huset af markedet igen uden at være blevet solgt.

Forsøger igen

Nu forsøger den 52-årige forretningsmand sig for tredje gang, og denne gang med en væsentligt mere optimistisk pris.

Dennis Knudsen har ondt i knæet: -Håber bare, jeg når det

De mildere vinde på det københavnske og nordsjællandske boligmarked har givet priserne i områderne et løft, og det gælder også Dennis Knudsens ejendom, som i forhold til sit seneste salgsforsøg har hævet prisen med 1.745.000 kr., så boligen nu koster 7.995.000 kr.

Dennis Knudsen har fået stjålet sin bil: -Nogle idioter

Egen badebro

For prisen kan en kommende køber se frem til en nyistandsat bolig med egen badebro. Boligen breder sig ud over 98 kvadratmeter i ét plan og har blandt andet store oplukkelige panoramadøre ud til en til stor terrasse mod Øresund. Desuden fremhæver mægleren det moderne køkken, et stort soveværelse med udgang til sydvendt have og adgang til et moderne luksusbadeværelse.

Dennis Knudsen købte ifølge Boligas database over salgspriser villalejligheden i 2003 for 3,8 mio. kr.

Del din kommentar

Forsiden lige nu