Halles mørke år

torsdag d. 13. januar 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Halle Berry har haft et meget hårdt år i 2004. Hun er ikke meget for at indrømme det, men hun kalder selv 2004 for ”et mørkt år”. I 2004 blev hun skilt fra sin mand nummer to Eric Benet. Hun fik forfølgeren Greg Broussard på nakken, og så sin film Catwoman floppe stort. Halle har skrevet et brev til sine fans.

Ex-landsholdsspiller rørt: Dansktop-stjerne synger for ham

Heri står der: ” Som i alle ved var 2004 et meget udfordrende år for mig. Jeg takker jer alle for at stå ved min side, og respektere mit privatliv. Jeg har dog med årene lært, at efter mørke tider, kommer der lyse tider. Mit ønske for 2005 er, at vi alle fortsætter med at finde vores lys efter hvert sort øjeblik vi får. Jeg beder til at vi åbner vores øjne så vi kan se hvad de mørke tider kan lære os, og til at vi finder hjerte til at omfavne lysets evige voksen. Som jeg altid siger, indtil jeg ligger på ryggen i den lille æske og kigger op i luften, så er alting muligt, hvis man bare tror på det.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu