Halvbror nægter at forlade Princes hus

tirsdag d. 9. august 2016 kl: 21. 08 Af: Ritzau Fokus

Princes halvbror kæmper for at få lov til at blive boende i den afdøde verdensstjernes hus, så længe han vil.

Der er kamp om et af den afdøde musiker Princes huse, da musikerens halvbror mener, at han har ret til at blive boende i det resten livet.

Det skriver NY Daily News, der har fået fat i retsdokumenter, som viser, at halvbroren Omarr Baker er blevet rasende, efter at det blev foreslået at sælge den afdøde musikers ejendomme.

Disse 11 stjerners død er fortsat uopklarede

Kræver sin ret til at bo i huset

I øjeblikket bor Omarr Baker i et af stjernens huse i Minneapolis, og han påstår nu, at Prince lovede ham, at han kan blive boende, så længe han vil.

– Baker mener, at han har ret til at kræve at bo i ejendommen, fordi Baker tog sig af Bakers og Princes mor i bytte for et liv i ejendommen, står der ifølge mediet i dokumentet.

Byggede huset specifikt til deres mor

Halvbroren, der i juni mødte op i retten med et Prince-symbol barberet i håret, påstår desuden, at stjernen byggede huset specifikt til deres mor.

“Purple Rain”-sangeren ejede en række ejendomme, der samlet set er vurderet til mere end 21 millioner dollar i alt, skriver NY Daily News.

To års efterforskning: Politiet lukker sag om megastjernes død

Popikonet blev i april fundet død i sit hjem i en alder af 57 år. Retsmedicinere har efter Princes død vurderet, at det var en overdosis af stoffet fentanyl, der kostede stjernen livet.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu