Halvdansk Hollywood-baby overrasker

torsdag d. 4. december 2014 kl: 10. 57 Af: Ritzau Fokus
 
Skuespillerinden Scarlett Johanssons baby, Rose Dorothy, har dansk blod i årerne.

Skuespillerinden Scarlett Johanssons baby, Rose Dorothy, har dansk blod i årerne. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Scarlett Johansson er nybagt mor, og den rolle skal hun lige vænne sig til, fortæller den dansk-amerikanske skuespillerinde.

I september fik skuespillerinden Scarlett Johansson sit livs rolle, da hun blev mor for første gang. Og den lille pige, Rose Dorothy, har fuldstændig rystet skuespillerinden.

– Det er så udmattende, men på den mest vidunderlige måde. Jeg troede aldrig at det at sove helt igennem ville betyde så meget, lyder Johanssons mor-melding til det tyske blad Gala ifølge Now Magazine.

Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

– Jeg mangler stadig erfaring. Lige nu forsøger jeg bare at kunne styre det hele, siger den 30-årige skuespillerinde, som bliver helt høj af duften af nyfødt baby.

– Hun dufter så sødt, og det gør mig helt euforisk, siger Johansson om datteren.

Den lille pige er født med mange krydderier i blodet: Faren til lille Rose Dorothy er Johanssons franske mand, journalisten Romain Dauriac, mens hun selv er datter af den danskfødte arkitekt Karsten Johansson og den amerikanske producer Melanie Sloan.

Johansson og Dauriac blev mand og kone den 1. oktober, og ifølge skuespillerinden har hun endelig fundet nøglen til et sundt kærlighedsforhold efter flere forliste brud.

– Jeg er kommet frem til den konklusion, at et forhold kun fungerer, hvis man kommunikerer godt med sin partner. Lyt til dig selv og dine behov, og lyt til din partner, siger Johansson, der selv har fået knust sit hjerte et par gange:

– Det er den ting, jeg har lært i årernes løb. Kærlighed kan være svært, men det er absolut umagen værd, siger den nybagte mor og brud.

Skuffet Scarlett beskylder Trumps datter for at være fej

Scarlett Johanssons eksmand bliver også snart far for første gang. Sammen med skuespillerinden Blake Lively venter Ryan Reynolds sit første barn.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu