Han er bøsse

onsdag d. 14. april 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Robbie Williams’ tidligere manager, Kevin Kinsella, mener at det er helt sikkert, at Robbie er bøsse. I en dokumentar på engelsk tv udtaler Kinsella, at det er åbenlyst at Robbie er bøsse, og det er også åbenlyst hvorfor han holder det skjult. Robbies succes som sanger afhænger i stor grad af populariteten hos kvinderne. Hvis han springer ud som bøsse, vil han miste en stor del af det kvindelige publikum.

Kom indenfor på Rosenborg Slot

“Robbie ved at han er homofil, han ved hvordan han ønsker at leve. Men han er kontrolleret af faktorer som siger, at han ikke kan stå frem, som den han egentlig er, fordi det vil påvirke karriere og salgstal, og enkelte stopper måske med at kunne lide ham,” udtaler Kinsella.

Dansk film er kommet i helt særligt selskab

“Han kom til mig en dag og sagde “Jeg ved ikke om jeg er heteroseksuel eller homoseksuel.” Jeg svarede at det virkede som om han hældte lidt mod den homoseksuelle side, og spurgte om det var noget han var komfortabel med. Det svarede han ja til,” siger Kinsella.
Bøsse eller ej – han har ikke manglet kærester de sidste år. Han har vært sammen med fristerinder som Rachel Hunter, Geri Halliwell og Nicole Appleton fra All Saints, men de fleste af Robbies forhold er kendt for at være meget korte.

Del din kommentar

Forsiden lige nu