Han bliver Eurovision-vært

tirsdag d. 15. december 2015 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Måns Zelmerlöw vandt i år sangkonkurrencen Eurovision Song Contest med sangen “Heroes”. Foto: MOGENS FLINDT/Polfoto

Den tidligere Eurovision-vinder Måns Zelmerlöw bliver dette års vært sammen med den tidligere værtinde Petra Mede.

Seerne får et gensyn med dette års Eurovision-vinder, når det store show endnu en gang afholdes til maj næste år.

Rasmussen har fået et startnummer ved Eurovision-finalen

I år løb svenske Måns Zelmerlöw med sangtrofæet for sangen “Heroes”, og derfor afholdes Eurovision Song Contest 2016 i Sveriges hovedstad Stockholm. Og det er nu afsløret, at den svenske vinder udgør den ene del af næste års værtsduo.

Sammen med Petra Mede, der også var vært i 2013, skal han guide seerne igennem aftenen, der nok kommer til at byde på store shows, høje toner og glade rytmer. Det skriver den svenske kanal STV.

– Jeg er så utrolig glad for at være en del af Eurovision igen i år. Og også for at gøre det med Petra, som, jeg mener, er en enestående værtinde og et af de dejligste mennesker, jeg kender. Jeg er overbevist om, at Eurovision bliver lige så sjovt for mig i år som sidste år, siger Måns Zelmerlöw til STV.

Scene-vante værter

Producenten på Eurovision Song Contest 2016 er også glad for at kunne præsentere to værter, der har erfaring med at stå på scenen.

– Vi er utroligt stolte over at præsentere et værtspar, som er superstjerner i den her sammenhæng. Med deres dygtighed kan vi levere noget uventet, som Europa ikke har set før, siger Martin Österdahl.

Jury har delvist afgjort Danmarks skæbne i Eurovision

Eurovision holdes næste år i den svenske hovedstad den 10., 12. og 14. maj.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu