Han skal synge den nye “Bond”-sang

tirsdag d. 8. september 2015 kl: 16. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Sam Smith har været på sin egen tophemmelige mission under indspilningerne til “Bond”-soundtracket. Foto: Jonathan Short/JONATHAN SHORT/INVISION/AP

Den britiske crooner Sam Smith står bag soundtracket “Writing’s on the Wall” til den nye James Bond-film, “Spectre”.

Forførende kvinder drysser ned i et sammensurium af pistoler og pinsler, når den klassiske åbningssekvens starter en ny og hæsblæsende James Bond-film.

Det sker altid til et storladent soundtrack, og tirsdag blev det så endelig officielt, hvem der synger åbningsbraget til den kommende “Spectre”-film.

Efter adskillige spekulationer bekræfter den britiske crooner Sam Smith endelig, at det er ham, som står bag åbningsballaden “Writing’s on the Wall”.

– Det er et af højdepunkterne i min karriere. Jeg er så begejstret over at være en del af denne ikoniske, britiske arv og blive en del af de musikere, som er blandt mine største inspirationskilder, afslører den blot 23-årige stjernesanger på Instagram.

Både sangerinderne Ellie Goulding, Lana Del Rey og rockbandet Radiohead var med i opløbet om at lave “Bond”-sangen, skriver bbc.com.

– Jeg er så lettet over endelig at kunne snakke om det – det har faktisk været min egen tophemmelige mission, tilføjede Smith i radioprogrammet “The Radio 1 Breakfast Show with Nick Grimshaw” og afslørede, at “missionen” startede i januar.

– Jeg blev kaldt ind til filmens ene producer, Barbara Broccoli, og instruktøren, Sam Mendes, og de gav mig manuskriptet, som jeg læste, og så sagde de, at jeg skulle prøve at give det et forsøg, fortalte den Grammy-vindende stjerne og fortsatte:

Ultimativ hyldest: Verdensstjerne vil bo i Danmark

– Det er den hurtigste sang, jeg nogensinde har skrevet. Det tog mig 20 minutter, og de elskede den – og jeg elsker den også, jublede Sam Smith.

Sangerinden Adeles soundtrack til den seneste Bond-film, “Skyfall”, vandt i øvrigt en Oscar-statuette for bedste sang.

Sam Smiths sang, “Writing’s on the Wall”, udkommer 25. september, mens “Spectre” kan ses i de danske biografer fra 30. oktober.

Verdensstjerne optræder i Danmark for første gang

Daniel Craig indtager igen rollen som agent 007 med licens til at dræbe, mens superskurken spilles af den dobbelte Oscar-vinder Christoph Waltz. Også danske Jesper Christensen er på rollelisten.

Se billedet her:

This is one of the highlights of my career. I am honoured to finally announce that I will be singing the next Bond theme song. I am so excited to be a part of this iconic British legacy and join an incredible line up of some of my biggest musical inspirations.  I hope you all enjoy the song as much as I enjoyed making it. You can pre-order 'Writing’s On The Wall' on CD or vinyl using the link on my profile, or on iTunes from midnight.

A photo posted by Sam Smith (@samsmithworld) on/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu