Han skriver Jan Gintbergs jokes

søndag d. 13. marts 2016 kl: 16. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Jan Gintberg. Foto: Facebook.

Jan Gintberg. Foto: Facebook.

Når Jan Gintberg står på scenen og får store bifald og højlydte grin, sidder komikeren Sebastian Dorset hjemme i sofaen og fryder sig. En god portion af det, der kommer ud af Gintbergs mund, kommer nemlig fra Sebastian Dorsets hånd. Det skriver Søndagsavisen.

– Når man skriver til andre, er det typisk noget helt konkret. For eksempel ’Gintberg på Kanten’. For os handler programmet om at undre sig og ikke kritisere, og det er derfor, det fungerer, siger Sebastian Dorset til Søndagsavisen.

Jan Gintbergs satiriske show skal til Canada

Han er ind imellem glad for, at det ikke altid er ham, der skal stå på scenen.

– Jan Gintberg skærer alt det dårlige fra, men nogle gange har det været det tynde øl, der alligevel er kommet med, og så er jeg glad for, at det er ham og ikke mig, der står på scenen. Han er bedre til at redde det hjem, end jeg er, siger Sebastian Dorset.

Glad for samarbejdet med Dorset

Jan Gintberg er glad for samarbejdet med Sebastian Dorset.

Dagens fødselar: Jan Gintberg

– Sebastian er en fantastisk skrivende komiker og en skarp satiriker med virkelig godt blik for, hvem det er, der skal have verbale los. Han har leveret utrolig mange guldkorn, siden vi startede med satireprogrammerne på DR i 2000, siger Jan Gintberg, og fortsætter:

– Han bliver ved med at skyde løs. Også selvom boldene nogle gange ikke rammer. Han er sådan lidt satirens Christian Eriksen. Og hvis Dorset bliver solgt til England, så er jeg helt på røven!

Del din kommentar

Forsiden lige nu