Han Solo får sin egen film

torsdag d. 9. juli 2015 kl: 7. 22 Af: Ritzau Fokus
 

Han Solo, som bliver spillet af skuespilleren Harrison Ford, får nu sin helt egen spin-off-film. Her ses Han Solo (th.) og Chewbacca i den kommende “Star Wars”-film. Foto: /AP

Karakteren Han Solo fra “Star Wars”-universet får sin helt egen såkaldte spin-off-film, afslører Disney i en pressemeddelelse.

Der er godt nyt til alle dem, der ikke kan få nok af lyssværd, rumskibe og dødsstjerner.

“Star Wars”-karakteren Han Solo får nemlig nu sin helt egen film, som bliver en såkaldt spin-off til galakse-filmene, afslører Disney-koncernen i en pressemeddelelse.

Afdød stjerne er med i ny Star Wars-film

Filmen vil have udgangspunkt i den karismatiske karakters plettede baggrund fra kriminel til antihelt, skriver Disney i erklæringen, som blandt andet Reuters bringer.

– Historien fokuserer på, hvordan den unge Han Solo blev smugler, tyv og slyngel, inden Luke Skywalker og Obi-Wan Kenobi mødte ham i Mos Eisley på planeten Tatooine, røber Disney i meddelelsen om den kommende film.

Han Solo blev introduceret i galakseuniverset som en tidligere smugler, der tager Luke Skywalker med om bord på sit skib, Millennium Falcon, og hjælper ham med at flygte fra den onde skurk, Darth Vader.

Det endnu unavngivne Han Solo-projekt forventes at få premiere den 25. maj 2018, og det bliver blandt andet producenterne af Lego-filmen, som er med om bord på den kommende Han Solo-film.

– Vi lover at tage chancer for at give publikum en frisk oplevelse, og vi forpligter os til at være loyale over for de karakterer, der betyder så meget for os, tilføjer instruktørerne Chris Miller og Phil Lord i pressemeddelelsen.

Kendt skuespiller overvejede selvmord efter haderolle

Han Solo bliver spillet af Harrison Ford, og den 72-årige skuespiller sætter sig igen op i rumskibet, når den syvende “Star Wars”-film, “The Force Awakens”, får dansk premiere den 16. december.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu