Hanne Boel sætter landejendom til salg

lørdag d. 4. juni 2016 kl: 14. 05 Af: Elo Christoffersen
 

Sangerinden vil have næsten 10 millioner for sit hus i Nordsjælland.

Den danske sangerinde Hanne Boel har sat sin landejendom i Frederiksværk i Nordsjælland til salg for 9.800.000 kroner. Det skriver boligportalen Boliga.

Sangerinden købte officielt ejendommen i 2005 for 4.995.000 kroner af sit selskab Cruella Music, men hun har reelt haft råderet over huset siden 1999, hvor hendes ægtefælle Søren Hasager Petersen overtog det daværende dødsbo.

Ejendommen blev opført i 1850, men ifølge ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen gennemgik huset en større renovering i 2000, og huset skulle angiveligt være klar til indflytning for potentielle købere.

Disse ti kendte har fået dyr opkaldt efter sig

Markant prisfald

Landejendommens hovedbygning er på 230 kvadratmeter og ligger en smule nord for Frederiksværk direkte til Danmarks største sø, Arresø. Det er derfor heller ikke helt uvæsentligt, at der hører en bådplads med til grunden, hvor man i øvrigt også finder vinmark, hestestald og ridebane.

Hanne Boels hus var også til salg i 2009, men uden at blive solgt. Dengang lød udbudsprisen på 12.800.000 kroner, så der er tale om noget af et prisfald, siden det sidst var udbudt til salg.

Seks danskere blandt verdens rigmandselite

Det er ikke mere end to år siden, at Hanne Boel satte sit noget mindre sommerhus til salg i Frederiksværk for 1,65 millioner kroner.

Se billederne øverst i artiklen…

Del din kommentar

Forsiden lige nu