Hanne Boel tager på turné

søndag d. 11. september 2016 kl: 14. 35 Af: Elo Christoffersen
Hanne Boel, sanger, sangskrivermusikprofessor og prorektor på Rytmisk Musikkonservatorium i København
Hanne Boel giver fire koncerter til februar. Pressefoto.

Den danske sangerinde har samlet et nyt band bestående af hendes faste følgesvende Jens Runge og Jacob Funch og en række gæster og venner, når hun til foråret spiller for et siddende publikum i fire koncertsale landet over. Med bandet, der er sammensat unikt til denne tour, vil Hanne blandt andet spille helt nye versioner af sit bagkatalog.

Til koncerterne i februar 2017 kan Hanne Boels publikum forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede og det jazzede – alt det, som Hanne er gjort af.

De fire koncerter bliver unikke oplevelser hvor fundamentet er Hanne Boels to faste makkere – guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch. Som trio har dette hold spillet mange akustiske koncerter i både Danmark og Norge.

Til disse koncerter bliver trioen udvidet med flere gæster og venner, og koncerterne vil udvikle sig fra den lette luftige akustiske oplevelse med den lille trio til den lidt større og mere mættede koncertoplevelse. At give sit publikum denne type koncert, har været en drøm for Hanne Boel længe.

Hanne Boel sænker prisen på sin pragtejendom

Gamle hits og nye sange

På sætlisten finder vi hits fra Hannes karriere blandet med helt nye sange og lån fra andre sangskrivere. Et genhør med hits som ”Don’t Know Much About Love”, “Black Wolf”, ”Talk It Out”, “(I Wanna) Make Love to You” og “Light in Your Heart”, spillet i nye versioner. Hanne Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær.

Hanne Boel og bandet vil spille sange for hjertet med mulighed for at få underlivet bevæget rundt på stolen som koncerten skrider frem.

Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. For tiden kan hun opleves i TV2’s ’Toppen af Poppen’ sammen med nogle af Danmarks største musiknavne, hvor hun deler ud af sin musikalske kunnen og erfaringer.

Boel fortolker og beriger de andre deltageres sange med sin dybe, soul-inspirerede stemme og særprægede sangstil og røst, der gør hende helt unik i dansk musik.

Hanne Boel udsender ny single

Turnéplan

Lø. 4. feb.: Odense Koncerthus
Fr. 10. feb.: Aarhus, Musikhuset Aarhus, Store Sal
Lø. 11. feb.: Aalborg, Musikkens Hus, Koncertsalen
Sø. 12. feb.: København, DR Koncerthuset, Koncertsalen

Billetsalget er startet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu