Hans Pilgaard bytter Henrik Torp ud med en 22 årig fotomodel

fredag d. 24. august 2012 kl: 8. 36 Af: Kendte.dk NY
 


Hans Pilgaard og 22 årige Jobbe Joller danner nyt par.   Fotos: TV2.dk/Mrgay.dk

Hans Pilgaard der for få dage siden stod frem og fortalte at han skal skilles, har fundet en anden.

Det var ikke afstanden imellem ham og Henrik Torp som gjorde udslaget på skilsmisse begæringen, men mere fordi at den 49 årige tv vært har fundet kærligheden i en noget yngre mand.

Nyforelskelsen i en 22 årig mandlig model er så stærk at Hans Pilgaard måtte vælge at følge sit hjerte.

Hans Pilgaard kunne være “Mr. Gay 2011” far, der er nemlig hele 27 år imellem de to turtleduer, men det er ikke noget nyt at Hr. ‘Hvem vil være millionær’ – går efter en yngre mand, hans snart værende eks mand Henrik Torp er 10 år yngre end ham selv.

Den 49-årige tv-vært erkender at der er en anden mand i hans liv.

Tv-vært styrter på cykel: Så slemt er han kommet til skade

– Jeg kan godt bekræfte, at der er en anden, siger han til Ekstra Bladet.

Læs også: Efter ni års ægteskab: Hans Pilgaard skal skilles

Hans ønsker dog ikke at fortælle hvem den nye flamme er, men vi ved fra sladderblade at den 49 årige tv kendis tilbragte en del af den netop overståede homo-parade med den kun 22-årige fotomodel Jobbe Joller som trods navnet er 100 % dansk.

Den nye køreste er en bøsse med selvtillid
Den nye kærlighed til Jobbe Joller kommer ikke som et chok i hans nærmeste vennekreds, og Joller som sidste år kåret som Mr. Gay, fordi han ifølge dommerne er ‘en bøsse med selvtillid og stolthed, der kan repræsentere bøsser bredt i hele Danmark’, er efter sigende blevet set hænge ud med Hans under ‘Gay priden’ i København for nyligt.

Men om Jobbe er ‘hvem vil være millionær’ værtens nye kæreste vil han ikke svare på, dog forklarer han at bruddet med sin mand gennem tolv år er meget følelsesmæssigt hårdt, og vil kun bekræfte at skilsmissen er en realitet.

Bor hos kæresten
39-årige Henrik Torp, som Hans Pilgaard endnu ikke er blevet skilt fra, ved, at Hans Pilgaard er flyttet sammen med en anden. Han ved dog ikke, hvem det er.

Hans Pilgaard: -Jeg har kæmpet for at slippe perfektionismen

I bøssekredse er parret Hans Pilgaard og Henrik Torp ofte blevet fremhævet som et forbillede i et miljø, hvor længere parforhold er knap så hyppige som i heteroseksuelle miljøer, men bruddet har nu vist at selv et forhold på over ti år mellem bøsser er svært at opretholde når der vimser friskt ungt kød rundt på gaden.

Kilde: Ekstra Bladet

Del din kommentar

Forsiden lige nu