Harlem-børn troede Kate var Disney-prinsesse

tirsdag d. 9. december 2014 kl: 14. 03 Af: Ritzau Fokus
 

Hertuginde Kate og New Yorks borgmesterfrue, Chirlane McCray, hilser på hinanden foran Northside Centeret for børn med udviklingsproblemer i Harlem.

Hertuginde Kate og New Yorks borgmesterfrue, Chirlane McCray, hilser på hinanden foran Northside Centeret for børn med udviklingsproblemer i Harlem. Foto: John Minchillo/AP

Hertuginde Kate besøgte børn fra New York-bydelen Harlem. Men børnene ventede besøg af en Disney-prinsesse.

Instruktør: -Svært at tage 25 år gammelt klask i røven seriøst

Dagen stod på royalt besøg, julegave-produktion og gaveindpakning, da hertuginden af Cambridge tilbragte en dag med Harlems mindste.

Hertuginde Kate besøgte i mandags Northside Centeret for børn med udviklingsproblemer, hvor hun blev budt velkommen af de tre- og fireårige gæster med velkomstråbene: Prinsess!

Det skriver Daily Mail.

Selvom børnene i første omgang troede, at der var tale om Disney-prinsessen Elsa fra succesfilmen ‘Frozen’, lagde det ikke en dæmper på glæden hos børnene.

– Hendes besøg betød meget for børnene, de var begejstrede, da de hørte, at en rigtigt prinsesse ville besøge dem, sagde Rose Ann Harris, der er bestyrer af centret.

Hun fortalte, at Kates besøg er med til at styrke børnenes selvværd og selvtillid. Noget, som kan være svært for børnene på centret, der alle døjer med udviklingsproblemer som sprogvanskeligheder og motoriske problemer.

Under besøget satte hertuginde Kate sig ned sammen med børnene og deres familier for at snakke med dem og hjælpe til med at pakke gaver ind.

Det er første gang, at Kate og William officielt besøger den amerikanske østkyst. Mens hertuginde Kate var i New York, mødte prins William USAs præsident Barack Obama i Washington.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu