Harmdirrende stjerne kæmper for homoseksuelle

mandag d. 17. november 2014 kl: 9. 39 Af: Ritzau Fokus
 
Colin Farrell forstår ikke, hvorfor det endnu ikke er lovligt for homoseksuelle at gifte sig i Irland.

Colin Farrell forstår ikke, hvorfor det endnu ikke er lovligt for homoseksuelle at gifte sig i Irland. Foto: John Shearer/JOHN SHEARER/INVISION/AP

I et brev til borgerne i Irland appellerer skuespilleren Colin Farrell til, at alle skal stemme for, at homoseksuelle lovligt kan gifte sig.

Hans egen bror får Colin Farrell til at kæmpe for homoseksuelles rettigheder i Irland.

HBO-stjerne single i fem år: Lidt ensomt

Broren er nemlig homoseksuel, og da han giftede sig med sin mand, var parret nødt til at rejse til Canada, fordi det er ulovligt for to mænd at gifte sig i Irland. Og det er ufatteligt, mener “Total Recall”-skuespilleren.

Det skriver han i et åbent brev til den irske befolkning, som Sunday World bragte lørdag.

– Det er sindssygt, at min bror skulle forlade Irland for at få opfyldt sin drøm om at blive gift. Sindssygt. Det er på tide at lave det om og lade retfærdigheden sejre. Så det er vigtigt, at vi alle stemmer til næste år, skriver Farrell.

Valget, som skuespilleren opfordrer borgerne i Irland til at stemme ved, er et valg, hvor irerne skal bestemme, om homoseksuelle må få lov til at gifte sig i det europæiske land. Og står det til Colin Farrell, er der ingen tvivl.

Colin Farrell raser over den katolske kirke

– Vi må bevæge os mod en lysere fremtid for de homoseksuelle. Hvor ofte får vi lov til at skrive historie på denne her måde? Og ikke bare personlig historie, men også familiær, social, indbyrdes og global historie. Lad os være det gode eksempel, som verden kan se op til, skriver den 38-årige irer således.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu