Harrison Ford i bedring efter flystyrt

mandag d. 9. marts 2015 kl: 11. 33 Af: Ritzau Fokus
 
Harrison Fords fly var meget medtaget, efter skuespilleren blev tvunget ud i en nødlanding på en golfbane.

Harrison Fords fly var meget medtaget, efter skuespilleren blev tvunget ud i en nødlanding på en golfbane. Foto: Damian Dovarganes/AP

Harrison Ford ser ud til at komme sig helt, efter veteranskuespilleren torsdag styrtede ned i et fly, som han selv fløj.

Indiana Jones slipper efter alt at dømme med skrækken.

Star Wars-blaster solgt for millionbeløb

I hvert fald er Harrison Ford i bedring, efter han torsdag kom slemt til skade, da han var tvunget til at nødlande et fly, han selv styrede.

– Vi vil gerne takke alle for, at I bekymrer jer så meget. Far bliver godt behandlet og passet på, og både hans krop og sjæl er i bedring, kan Hollywood-ikonets søn Ben fortælle på sin Twitter-profil.

En motorfejl var skyld i, at den 72-årige skuespiller måtte lande sit fly på en golfbane i den californiske by Venice, og på trods af en teknisk flot udført nødlanding fik han flere slag og skræmmer i hovedet.

Selv om den populære Ford, der ellers ofte flyver i både fly og helikopter, aldrig var i livsfare, er også hans skuespilkolleger glade for, at deres ven og arbejdskammerat er i bedring.

– Jeg er lykkelig over at høre, at Harrison er okay. Bliv rask snart! skriver “Star Wars”-kollegaen Mark Hamill for eksempel på sin Twitter-profil.

41 år siden i dag: Da stjernekrigen indledte slaget på det store lærred

Fords fly var bygget til to personer, men skuespilleren var alene i flyet, da maskinen styrtede ned.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu