Harry fortsætter måske

onsdag d. 26. maj 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det er ikke sikkert, at Harry Potter og vennerne Hermione Granger og Ron Weasley bliver udskiftet. Produceren David Heyman har udtalt, at det er helt sikkert at de bliver udskiftet inden de når til til film nr. 7. Instruktøren bag Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban, Alfonso Cuaron er dybt uenig med ham.

Husker du dem? Disse gæstestjerner satte kulør på Rejseholdet Indviklet? Her er de royale med noget til fælles

“Det ville være fantastisk hvis de var med i alle filmene. Det ville være uvurderligt. Lige nu er de i gang med film nr. 4, og jeg håber de beholder alle tre i de sidste film. Lige nu ser de meget godt ud med hensyn til alderen. Og jeg tror ikke at Daniel bliver ret meget højere eller pludseligt får et ekstra øje. Det samme gør sig gældende for Emma Watson og Rupert Grint,” udtaler Cuaron.

Daniel Radcliffe er også blevet spurgt, om hav vil være med i film nr. 5 og 6, så det er ikke til at vide, hvordan fremtiden vil se ud. Men mon ikke de fleste håber på, at det er de samme skuespillere der bliver brugt i resten af filmene. Daniel Radcliffe er jo Harry Potter, Emma Watson er Hermione Granger og Rupert Grint er jo Ron Weasley. Det er sådan verden kender dem.

Del din kommentar

Forsiden lige nu