Harry og Meghan indgår fælles front med William og Kate

lørdag d. 3. marts 2018 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus

Onsdag deltog prins Harry med sin forlovede, Meghan Markle, sammen med hertuginde Kate og prins William i kvartettens første officielle opgave.

Prins Harry og hans forlovede, Meghan Markle, indgik onsdag fælles front med prins William og hertuginde Kate.

Firkløveret deltog i arrangementet Royal Foundation Forum under temaet “Making a Difference Together” (“Gør en forskel sammen”, red.) i Englands hovedstad, London.

William og Kates store sejr: Nu kan de juble

Under Royal Foundation hører blandt andet initiativerne “Heads Together”, som prins Harry og hertugparret står bag i kampen for mental sundhed, og “Invictus Games”, der er et internationalt sportsstævne for veteraner, stiftet af prins Harry.

Første officielle opgave for kvartetten

Royal Foundation Forum markerede også den allerførste officielle opgave for den kongelige kvartet.

Det har det britiske kongehus på Instagram foreviget på et billede af 35-årige prins William, den 36-årige gravide hertuginde, 33-årige prins Harry og den 36-årige amerikanske forhenværende skuespillerinde.

– Royal Foundation forener folk for at hjælpe dem med at tackle samfundets største udfordringer, skriver Kensington Palace og fortsætter.

– Deres Kongelige Højheder og frøken Markle diskuterede inspirationen bag Royal Foundation – udfordringer, som ligger deres hjerter nært – og deres ambitioner for fremtiden.

Grundlagt af Harry og William

Royal Foundation blev grundlagt af prins William og prins Harry i 2009, og i 2011 blev hertuginde Kate også protektor for fonden.

Da prins Harry mødte Meghan Markle på en blind date i sommeren 2016, snakkede de blandt andet om deres store passion for at gøre en forskel.

Det fortalte parret efterfølgende i et forlovelsesinterview i november 2017.

Derfor er Harry's vielsesring helt unik

Parret skal giftes 19. maj 2018 i St. George’s Chapel ved slottet Windsor i England.

Se billederne øverst i artiklen…

Del din kommentar

Forsiden lige nu