Harry Potter-babe er blevet single

mandag d. 6. januar 2014 kl: 7. 48 Af: Ritzau Fokus
 
Emma Watson skulle efter sigende skrue ned for tempoet på filmkarrieren i den kommende tid for at fokusere på sine studier.

Emma Watson skulle efter sigende skrue ned for tempoet på filmkarrieren i den kommende tid for at fokusere på sine studier. Foto: Chris Pizzello/AP CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Emma Watson er blevet single efter hemmeligt brud med sin universitetskæreste.

Overalt i den vestlige verden tændes der lige nu håb i mandlige Harry Potter-fans’ hjerter. Kvinden bag filmseriens Hermione Granger er blevet ledig på markedet.

Harry Potter- og Glee-stjerne er gået hvert til sit

Det skriver Female First.

Ifølge netmediet brød den 23-årige skuespillerinde med sin kæreste gennem flere år, William Adamowicz, allerede i sommer. Parret har dog holdt bruddet skjult fra offentligheden indtil nu, fortæller en talsmand til den engelske avis Sunday Mirror.

– Emma og Will gik fra hinanden i sommer og har ikke længere kontakt, siger talsmanden ifølge Female First til Sunday Mirror.

Ifølge Female First blev parret sidst spottet sammen til en akustisk koncert i november måned, men romancen mellem de to sluttede angiveligt allerede måneder før.

Watson og Adamowicz mødte hinanden, da de begge studerede på Oxford Universitet i England. Watson har siden fortsat sine studier, sideløbende med sit arbejde som skuespiller, på Brown Universitet i Providence, Rhode Island i USA, hvor hun studerer engelsk.

Skiferie med strejf af kendte og royale

Hun kan til foråret opleves i Darren Aronofskys seneste film “Noah”, som har dansk premiere den 27. marts.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu