Harry Potter er arbejdsnarkoman

lørdag d. 20. juli 2013 kl: 15. 34 Af: Ritzau Fokus
 

Den travle stjerne, Daniel Radcliffe, har på det seneste arbejdet med optagelser til filmen 'Kill Your Darlings'. Foto: AP / POLFOTO

Daniel Radcliffe som spiller Harry Potter, er så optaget af hans arbejde, at han nærmest aldrig tager på ferie.

Hardcore fans af Harry Potters magiske univers har længe haft mulighed for at drage på særligt tilrettelagte ferier, hvor man som turist oplever nogle af de steder, der er blevet brugt til at sætte rammen i filmatiseringerne.

Harry Potter-stjerne vil ikke tilbage til populær rolle

Men det er ikke noget den succesfulde skuespiller Daniel Radcliffe, der spiller hovedrollen i den populære filmserie, har tid til. Han er nemlig så travlt optaget af skuespillet, at han sjældent ænser sin fritid en tanke, afslører han til den britiske avis The Sun.

– Jeg er virkelig dårlig til at få skrevet gode pauser ind i kalenderen. For et par måneder siden havde jeg fire dage, hvor jeg tog fri for at tage et smut til Cornwall med et par venner, siger han.

Faktisk kan den 23-årige Radcliffe slet ikke huske, hvornår han sidst havde fri i mere end to uger. Men det rører ikke skuespilleren, der altid har haft en kalender i lommen.

– For at være ærlig så er det sådan, jeg gerne vil have det. Jeg har altid haft en meget struktureret tid, helt fra jeg var ti år gammel, fortæller han.

Harry Potter beskylder Hollywood for at være racistisk

Den travle stjerne har på det seneste arbejdet med optagelser til filmen ‘Kill Your Darlings’, mens han optrådte på scenen i teaterstykket ‘The Cripple of Inishmann’.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu