Harry Potter er blevet bedre på lagnerne

onsdag d. 23. juli 2014 kl: 10. 03 Af: Ritzau Fokus
 
Den britiske skuespiller Daniel Radcliffe, der brød igennem i rollen som Harry Potter, har øvet sig mellem lagnerne, fortæller han i nyt interview.

Den britiske skuespiller Daniel Radcliffe, der brød igennem i rollen som Harry Potter, har øvet sig mellem lagnerne, fortæller han i nyt interview. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Den britiske skuespiller Daniel Radcliffe indrømmer nu, at han har forbedret sine talenter i sengen siden sin allerførste gang.

Det var tilsyneladende ikke kun evnerne med tryllestaven, der blev bedre, mens Harry Potter voksede fra barn til ung mand.

Harry Potter-stjerne vil ikke tilbage til populær rolle

Også talenterne i sengen har været en opadgående kurve for den britiske skuespiller Daniel Radcliffe, der fik sit gennembrud i rollen som den bebrillede tryllenørd Harry Potter i filmene baseret på J.K. Rowlings elskede bogserie.

Det fortæller han i et interview med avisen Daily Star, der blandt andet berører den 27-årige skuespillers første gang.

– Jeg er en af de få mennesker, som tilsyneladende havde en virkelig god første gang. Det var med en person, som jeg havde lært at kende godt. Jeg er glad for at kunne sige, at jeg har haft meget bedre sex siden da, fortæller Radcliffe.

Bedre var debuten altså heller ikke – men i det mindste var der ikke tale om en beruset gang pjank, understreger han.

– For nogle er sex måske bedre, når de er fulde. Men for mig og den, jeg gør det med, er det meget bedre i ædru tilstand, siger den populære stjerne.

Harry Potter beskylder Hollywood for at være racistisk

I det hele taget har alkohol været lidt af en djævel for den unge Daniel Radcliffe, der tidligere har talt åbent om sin alkoholisme og kampen for at komme ud af den.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu