Harry Potter i skandaleteater

mandag d. 5. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Lørdangens opførelser af det meget omtalte teaterstykke Equus må have været noget af en prøvelse for hovedrolleindehavaren, Daniel Radcliffe, som er blevet rost til skyerne af næsten samtlige anmeldere for sit spil.

Harry Potter-stjernen spiller normalt overfor veteranen Richard Griffiths, som vi kender som filmseriens Onkel Vernon, så det er en partner, han kender godt, hvilket måske er en fordel for den unge skuespiller, da dette er hans første store teaterrolle.

Dansen heler Daks knuste hjerte

Ved lørdagens opførelser af stykket var 59-årige Griffiths imidlertid fraværende og måtte afløses af en dubleant. Den slags er meget normalt, når det drejer sig om teaterstykker, så det plejer at være en rutineting, som ikke fører til problemer.

Desværre måtte publikum konstatere, at dubleanten, Colin Haigh, tilsyneladende ikke havde lært rollen udenad men måtte støtte sig til en notesbog igennem hele stykket. Forståeligt nok var publikum vrede, og en teatergænger udtalte bagefter, at det var en skandaløs måde at behandle folk, som havde betalt mange penge for at se stykket.

Del din kommentar

Forsiden lige nu