Harry Potter premiere

fredag d. 19. november 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Så fik Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban premiere i London i går. Dette er noget mange fans har ventet på, og der blev da også gjort noget ekstra ud af lanceringen. Alle de involverde ankom i The Knight Bus, som var med i filmen. Bussen er en tredobbeltdækker, der fragter magiske folk rundt i England på rekordtid. Bussen er rent faktisk en almindelig dobbeltdækker fra London, der er blevet bygget om specielt til denne film.

Harry Potter eller Daniel Radcliffe fortæller på DVD’en om sin sjoveste oplevelse som Potter. Han fortæller, at det var dengang han så en pige på sin egen alder kun iført et håndklæde. Det skete under MTV showet TRL i forbindelse med udgivelsen af film nummer to. På gaden fik Daniel øje på en pige kun iført håndklæde. På en medbragt plakat stod der:”Dette er det eneste der står mellem mig og Harry Potter!” Daniel syntes det var en fantastisk oplevelse, og fik også senere mulighed for at hilse på den forfrosne pige.

Chok fra Grand Prix-vinder: - Jeg blev sex-misbrugt som barn

Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban får premiere herhjemme d. 23 november, så der er noget at se frem til. Harry Potter And The Goblet Of Fire er igang med indspilningerne. Rupert Grint, der spiller Ron Weasley i filmene, udtalte i går, at han vil gøre sit bedste forsøg på at være med i alle syv film. Det vil heller ikke blive det samme hvis der skal være en ny Ron, Hermione og Harry Potter i de sidste 3 film.

Del din kommentar

Forsiden lige nu