Harry Potters onkel i rent kaos

onsdag d. 28. februar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Som det nok vil være de fleste bekendt, har skuespilleren Daniel Radcliffes medvirken i et teaterstykke i London afstedkommet en del polemik på det seneste. Den efterhånden 17-årige Harry Potter-stjerne optræder nøgen på scenen i stykket, og det er der mange, der ikke bryder sig om.

Til gengæld er der mindst lige så mange, der er helt vilde med det, og hver aften er teatret nærmet belejret af skrigende unge piger. Den slags gør tingene en smule besværligt for de medvirkende stjerner, deriblandt veteranen Richard Griffiths, som også spiller rollen som Harry Potters modbydelige Muggler-onkel, Vernon, i filmene om den unge troldmand.

Så sluttede danse-festen for Mie

Forleden aften måtte man sende bud efter politiet, som blev bedt om at fjerne de skrigende kvindelige fans foran teatret. Daniel Radcliffe blev af sikkerhedsfolk smuglet ud i en ventende bil, mens Griffiths og en anden af stykkets medvirkende måtte kravle ud af et vindue. Stykkets producer fortæller til pressen at det var lige før, den temmelig korpulente Griffiths havde siddet fast og aldrig var kommet ud den vej!

Del din kommentar

Forsiden lige nu