Harry Styles springer ud som dyreaktivist

lørdag d. 11. juli 2015 kl: 12. 11 Af: Ritzau Fokus
 
Dyrevelfærdsforeningen Peta vil sende veganisk delfinformet chokolade til One Direction-sangeren Harry Styles efter hans udmelding om delfiner i fangenskab.

Dyrevelfærdsforeningen Peta vil sende veganisk delfinformet chokolade til One Direction-sangeren Harry Styles efter hans udmelding om delfiner i fangenskab. Foto: Eric Jamison/ERIC JAMISON/INVISION/AP

Den 21-årige One Direction-sanger råber op og bliver hyldet af Game of Thrones-stjerne.

Den krølhårede One Direction-stjerne Harry Styles bliver dagligt hyldet af skrigende fans.

Anmelderne hylder krigsfilm om slaget ved Dunkerque

Men ved One Directions seneste koncert i San Diego fik den 21-årige sanger publikum til at juble over mere end sin charme og sangtalent. Styles brugte nemlig chancen til at komme med et politisk budskab og slå et slag for delfiner, der lever i fangenskab.

– Har I det godt? Er der nogen her, der kan lide delfiner? spurgte Harry Styles ved koncerten og fik et brølende ja tilbage fra menneskemængden.

– Så tag ikke i SeaWorld, fortsatte stjernen.

Og Styles er ikke alene om bekymringen for delfiner i den populære vandpark.

Maisie Williams, der spiller den unge Arya Stark i hit-serien Game of Thrones, er ambassadør for netop delfiner, og hun var også tilstede ved koncerten i San Diego.

Efterfølgende lagde den 16-årige skuespiller en video op på Instagram af Harry Styles’ politiske udbrud ved koncerten.

– I hørte ham damer og herrer. Lad være med at tage i SeaWorld, skriver den 16-årige Game of Thrones-stjerne Maisie Williams til videoen efterfulgt af tre røde sirener.

Opmærksomheden på delfiner har fået dyrevelfærdsgruppen Peta til officielt at hylde One Direction-sangeren. På hjemmesiden skriver de, at de vil sende den unge sanger en T-shirt med teksten “SeaWorld Kills” og en æske med veganiske delfinformede chokolader.

Harry Styles i sorg: Stedfar er død

Se videoen af Harry Styles her: https://instagram.com/p/49lBqpnqva/?taken-by=maisie_williams

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu