Hasselhoffs kone mishandlet

tirsdag d. 1. maj 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Hvis nogen skulle få den tanke, at Baywatch-helten David Hasselhoff er sådan en pæn mand, så må de tro om igen. I hvert fald hvis man skal tro hans fraseparerede hustru, Pamela Bach-Hasselhoff, som ligger i beskidte skilsmisseforhandlinger med strandløven.

Superstolt vinder efter 45 døgn på øde ø: - Vi var alle fem værdige vindere

Pamela påstår, at hun blev mentalt og verbalt misbrugt under deres ægteskab, og hvis hun ikke havde haft et polititilhold, var David med garanti også blevet fysisk voldelig. Hun siger, at det var Davids alkoholmisbrug, der var årsag til problemerne i deres ægteskab, og nu er hun træt af at blive mishandlet, så hun har hyret advokaten Debra Opri, der bl.a. også har repræsenteret Larry Birkhead i sagen om Anna Nicole Smiths datter.

Opri ser dog ud til at have fået sin sag for denne gang. Davids advokater siger nemlig, at han tager sig af sin ex-kone og sine børn, som takket være ham kan fortsætte med at leve som de er vant til, mens hun udnytter pressen og børnene i et forsøg på at fremstille sig selv som et offer. “Hun har haft ikke mindre end ni forskellige advokater, som alle har nedlagt deres mandat, fordi hun opfører sig uberegneligt.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu