Hayden Panettiere indlagt med fødselsdepression

onsdag d. 14. oktober 2015 kl: 15. 00 Af: Ritzau Fokus
 
I december 2014 blev Hayden Panettiere mor for første gang til en lille pige.

I december 2014 blev Hayden Panettiere mor for første gang til en lille pige. Foto: Andy Kropa/ANDY KROPA/INVISION/AP

“Heroes”-skuespillerinden Hayden Panettiere har frivilligt ladet sig indlægge for en fødselsdepression.

I december sidste år blev 26-årige Hayden Panettiere mor til en lille pige. Men hvad der skulle være den lykkeligste tid i den unge skuespillerindes liv blev overskygget af en fødselsdepression. Derfor har “Heroes”-stjernen nu ladet sig indlægge for at blive behandlet, bekræfter Hayden Panettieres talsperson ifølge Huffington Post.

Lille skuespiller og gigantbokser går fra hinanden

– Hayden Panettiere har frivilligt valgt at søge professionel hjælp på et behandlingscenter, da hun i øjeblikket kæmper med en fødselsdepression, lyder den officielle udmelding.

Kan give humørsvingninger

En fødselsdepression kan blandt andet give humørsvingninger, problemer med at knytte sig til sit barn, træthed, angst og tanker om selvskade, skriver netmediet.

– Der er mange misforståelser, og jeg føler at mange mennesker ikke tror, at det er rigtigt, at det er noget, man selv har digtet inde i hovedet, har Hayden Panettiere udtalt om fødselsdepressioner i talkshowet “Live with Kelly and Michael”.

Skuespiller tager pause efter depression

– De tænker “Det er bare hormoner” og fejer det af, som om det ikke rigtig er noget. En fødselsdepression er fuldstændig ukontrollerbar, det er virkelig smertefuldt og skræmmende, og kvinder har brug for en masse støtte, udtalte “I Love You, Beth Cooper”-skuespillerinden.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu