HBO-chef åben for Game of Thrones-spinoff

søndag d. 31. juli 2016 kl: 18. 00 Af: Ritzau Fokus
HBO Programming President Casey Bloys participates in a panel at the HBO Television Critics Association Summer Press Tour in Beverly Hills
- Vi har talt om det. Det er ikke noget, som jeg er imod, men det er nødt til at give mening kreativt, siger Casey Bloys. Foto: DANNY MOLOSHOK/Scanpix.

HBO's nye programchef åbner op for, at der kan blive tale om at producere et spinoff af Game of Thrones.

Det er ikke utænkeligt, at der før eller siden vil blive produceret en serie, som tager udgangspunkt i HBO’s hitserie “Game of Thrones”.

Nu afslører HBO, hvornår sidste sæson af Game of Thrones kommer

Det fortalte den nye programchef for streamingtjenesten, Casey Bloys, lørdag, da han mødte pressen til den årlige sommertur for Television Critics Association, hvor spørgsmålene om den populære serie ifølge mediet The Hollywood Reporter haglede ned over den nye chef.

Her afslørede HBO-chefen dog også, at samtaler om et spinoff af den uhyre populære serie stadig lå på forhandlingsbordet.

– Vi har talt om det. Det er ikke noget, som jeg er imod, men det er nødt til at give mening kreativt. Jeg er ikke sikker på, at drengene (instruktørerne, red.) kan forlige sig med tanken lige nu, når de skal til at starte produktion, lød det blandt andet fra HBO-chefen på lørdagens pressemåde, hvortil han også tilføjede:

– Vi er åbne for det. Drengene er ikke imod det, men der er ikke nogen konkrete planer lige nu.

På lørdagens pressemøde aflivede HBO-chefen også samtlige spekulationer om, hvorvidt der kunne ende med at blive mere end otte sæsoner af den populære serie.

– Hvis jeg kunne få dem (instruktørerne, red.) til at lave flere, ville jeg tage 10 sæsoner, men vi vil følge deres plan, med hvad de kunne gøre, og hvad den bedste version af showet er, lød det desuden fra Casey Bloys.

Dansk skuespiller i fornemt selskab: Nomineret til stor TV-pris

Det er tidligere blevet bekræftet, at “Game of Thrones” kommer til at bestå af i alt otte sæsoner, hvoraf de første seks allerede er rullet over skærmen.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu