Heath vasker op og gør rent

tirsdag d. 29. november 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Heath Ledger elsker at være ”husfar”. For fire uger siden fødte Michelle Williams, fra Dawson’s Creek, parrets første barn, en lille datter. Heath er som født til rollen som far. Han udtaler, at hele hans hverdag nu drejer sig om at lave mad og vaske op. ”Mit liv lige nu er reduceret til… Jeg vil ikke sige til at lave mad, men mine pligter i livet lige nu er at jeg står op, laver morgenmad, vasker op, laver middagsmad, vasker op, handler ind, laver aftensmad, så vasker jeg lige op, og så skal jeg i seng og sove hvis jeg kan. Og jeg elsker det faktisk."

Dansk prinsesse blev dronning i udlandet

Parret skal tilbringe julen hos Michelles forældre, men Heath håber, at han til næste år kan tage sin lille datter med til Australien hvor han er fra, sammen med Michelle, han vil meget gerne tilbringe så meget tid som muligt der, og vise hende havet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu