Heidi Klum trumfer Trump på Twitter

tirsdag d. 18. august 2015 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus
 
I 2008 var der dog bedre stemning mellem Donald Trump og Heidi Klum, da de mødtes til en fest i Dubai.

I 2008 var der dog bedre stemning mellem Donald Trump og Heidi Klum, da de mødtes til en fest i Dubai. Foto: Evan Agostini/AP

Topmodellen deler ny video på Twitter, hvor hun giver Donald Trump modstand efter hans negative kommentar om hendes udseende.

Han vil være USA’s næste præsident. Og han vil gøre alt for at få den magtfulde post. Også hvis det indebærer at tale dårligt om andre.

Endnu engang har amerikanske Donald Trump trådt en person over tæerne – og nu rammer det den tidligere tyske topmodel Heidi Klum.

I et interview det amerikanske medie The New York Times, blev den republikanske frontløber spurgt ind til sine tidligere grove kommentarer om Fox News-nyhedsværten Megyn Kelly og stand-up komikeren Rosie O’Donnell. Dog insisterede han på, at han godt kan lide kvinder.

– Kvinder er fantastiske, sagde Trump i interviewet, men fik alligevel fornærmet en kvinde endnu engang.

– Sommetider går jeg lidt for langt. Desværre er Heidi Klum bare ikke længere en 10’er, tilføjede den 69-årige forretningsmand.

Heidi Klum scorer meget yngre kæreste

Donald Trump henviser til, at 42-årige Heidi Klum ikke er lige så lækker, som hun har været. På en skala fra et til 10 er hun ifølge Trump i hvert fald ikke længere en 10’er.

Grove manérer skal man ikke lede længe efter hos Donald Trump, men den tidligere topmodel og tv-vært på “America’s got talent” Heidi Klum valgte at tage fornærmelsen på en mere humoristisk måde.

Hun delte en video på sin profil på det sociale medie Twitter, hvor hun bruger hashtagget ‘Heidi Trumps Trump’, som på dansk oversættes til ‘Heidi overtrumfer Trump’.

I videoen poserer hun som en 10’er. Desværre for Heidi Klum kommer en imitation af Donald Trump ind i billedet, og det får hende til at falde i skønhedskarakter. Men det tager Heidi Klum med løftet pande og trækker på skuldrene.

Heidi Klum har været en af de fremtrædende Victoria’s Secret-modeller og har også været frontfigur i det amerikanske realityshow “Project runway”.

Se Heidi Klums sjove video på Twitter nedenunder…

Cougar-Klum elsker sin unge filejs

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu