William og Harry viser hemmelige billeder af Diana frem

mandag d. 24. juli 2017 kl: 12. 12 Af: Ritzau Fokus

De britiske prinser mindes deres afdøde mor i en ny dokumentar, hvor hidtil private fotos og videoklip viser familielivet bag de kongelige gemakker.

Den 31. august 2017 er det 20 år siden, at prinsesse Diana omkom efter en trafikulykke i Frankrigs hovedstad, Paris, i en alder af blot 36 år.

To små prinser mistede deres mor, og op til den tragiske mærkedag mindes prins William og prins Harry, der i dag er voksne mænd på henholdsvis 35 og 32 år, prinsessen.

Deler hidtil hemmelige billeder og videoer

Det sker blandt andet på Instagram, hvor Kensington Palace, hvor prinserne bor, har delt hidtil hemmelige billeder og videooptagelser med prinsesse Diana sammen med sine drenge.

Billederne og videooptagelserne vises blandt andet i den nye dokumentar “Diana, Our Mother: Her Life and Legacy”, som sendes på ITV mandag den 24. juli.

Diana rutsjer med prins på skødet

På et videoklip rutsjer prinsesse Diana med prins Harry på skødet, og på et andet opslag er familien foreviget på en række feriefotos.

– Hertugen (prins William, red.) og prins Harry er glade for at dele tre billeder fra det personlige fotoalbum af afdøde prinsesse Diana.

– I dokumentaren mindes hertugen og prins Harry gode minder fra deres barndom, når de kigger på fotografier i et familiealbum af den afdøde prinsesse.

Afsløring: Én ting gik galt til kongeligt bryllup

Prins Harry var 12 år gammel, mens prins William var 15 år, da prinsesse Diana døde.

Se billederne øverst i artiklen…

Tillykke: Prins fejrer fødselsdag i fin stil

Se videoen her:

Watch The Duke and Prince Harry share some of their favourite memories of their late mother. Prince Harry: "She was one of the naughtiest parents!" 'Diana, Our Mother: Her Life and Legacy' will air on @itv at 9pm on Monday 24th July.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu