Hemmelighedsfulde Lopez

mandag d. 28. juli 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Jennifer Lopez og Ben Affleck havde fortalt, at de ville offentliggøre datoen for deres bryllup under gallapremieren på “Gigli.” Men i sidste øjeblik bestemte de sig til at holde det for sig selv lidt endnu. Rygterne siger, at brylluppet bliver d. 5. oktober i Kauai på Hawaii, men det blev ikke bekræftet under premieren.

Populær vært blev fyret med øjeblikkelig virkning: Årsagen er dybt kriminel Sjit Happens-skuespiller får en sankthansaften som ingen andre

Det var indspilningen af filmen “Gigli,” der bragte Jennifer Lopez og Ben Affleck sammen. De to havde mødt hinanden før og under arbejdet med filmen blev de gode venner. Ifølge Lopez er der ingen nerver op til brylluppet, “Nej, vi er ikke nervøse, men vi glæder os vældig meget. Vi tager os tid til de vigtige ting,” fortæller hun.

Filmen “Gigli” handler om en andenrangs-kriminel, der bliver hyret til at kidnappe en ung mand. Ben Affleck spiller kidnapperen, der får hjælp til udåden af Lopez. “Gigli” har mødt hård kritik og blev beskrevet som en katastrofe af en film, da den blev vist for pressen i sidste uge. Den har premiere i USA på fredag.

Del din kommentar

Forsiden lige nu