Jazmin Grace Grimaldi taler ud

torsdag d. 23. juli 2015 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Jazmin Grace Grimaldi er datter af Monacos fyrste Albert. Nu taler hun ud om sin far.

Jazmin Grace Grimaldi er datter af Monacos fyrste Albert. Nu taler hun ud om sin far. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Monacos fyrst Albert fik i 1992 datteren Jazmin Grace Grimaldi, som for første gang står frem med sin historie.

Der gik et chok gennem de royale gemakker, da Monacos fyrst Albert i 2006 bekræftede, at han var far til en datter efter et kortvarigt forhold til en amerikansk servitrice.

Efter at have levet mange år som fyrstens hemmelige barn taler den nu 23-årige Jazmin Grace Grimaldi for første gang ud om sin far i et eksklusivt interview med modemagasinet Harper’s Bazaar.

– Det er sårbart. Jeg var 14 år gammel og klar til at komme i gymnasiet, da det ramte medierne, at min far havde en datter, og det var mig. Det var en svær tid, og det var en omvæltning at få den opmærksomhed, lyder det fra Grimaldi, der rejste til det lille fyrstedømme for første gang som 11-årig.

– Jeg ville have en relation til min far, lære ham at kende og have at han skulle lære mig at kende. Jeg savnede det inden vores møde, men det var vidunderligt, da det endelig skete, og vi har haft et fantastisk forhold lige siden.

– Vi elsker at have familiemiddage, at gå på stranden og lave, hvad andre normale familier gør, siger Grimaldi, der ikke er i tvivl om, hvor hun har sine kreative evner fra.

– Det første og kæreste minde, jeg har om min bedstemor, var, da jeg så “High Society”. Da jeg så den første gang, indså jeg, at vi havde en forbindelse til hinanden. Jeg er selv passioneret om skuespil, sang og dans, så jeg fik virkelig gåsehud i det øjeblik, siger Grimaldi om fyrst Alberts mor, den legendariske Hollywood-skuespillerinde Grace Kelly.

Ud over Grimaldi har fyrst Albert også vedkendt sig faderskabet til endnu et barn, mens han officielt har de syv måneder gamle tvillinger Jacques og Gabriella med fyrstinde Charlene.

– Jeg kan slet ikke vente med at være en søster for dem og se dem vokse op. De har smukke, store blå øjne, og de er så velopdragne, roser hun.

Grimaldi, der altid har kendt til sin familieære baggrund, bor til dagligt i New York, hvor hun læser på universitetet.

Se et billede fra interviewet her: https://instagram.com/p/5ZwK_kQ3Xn/

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu