Medie: Her bor Stein Bagger i dag

tirsdag d. 14. marts 2017 kl: 9. 45 Af: Peter Koch
Stein Bagger
Stein Bagger blev løsladt i 2014. Ifølge Ekstra Bladet bor han nu i Sverige. Foto: Claus Bech/Scanpix (Arkivfoto)

Han har ellers været svær at finde.

Stein Bagger er nok et navn, mange husker. Manden blev landskendt, da han forsvandt tilbage i 2008 for senere at blive fundet, anholdt og dømt for bedrageri, dokumentfalsk og svindel for hele 831 millioner kroner.

Han blev prøveløsladt i 2014, og med løsladelsen fulgte myten om, at han et eller andet sted havde gemt en anseelig mængde penge, han kunne leve for i sus og dus resten af sine dage.

Stein Bagger prøveløsladt: Men hvor er millionerne?

Forsvandt fra Danmark

Om det er sandt, det er svært at sige. Sikkert er det, at Stein Bagger forsvandt ganske sporløst, og han har ikke siden været set. Ikke før nu.

Ekstra Bladet kan i dag fortælle, at Stein Bagger lever i bedste velgående. Han bor for tiden i Sverige, hvor han bor i en lille by i udkanten af Stockholm.

I forbindelse med IT Factorys kollaps, blev advokaten Boris Frederiksen udnævnt som kurator i konkursboet, og han har tidligere talt med Ekstra Bladet om, hvordan Stein Bagger måtte forventes at leve i forbindelse med sin løsladelse, hvis han vil slippe for at blive åndet i nakken af ordensmagten nok engang.

– Hvis han pludselig opfører sig meget anderledes eller simpelt hen ser velhavende ud, så er det interessant. Der vil løbende blive holdt øje med ham i et passende omfang, sagde Boris Frederiksen til Ekstra Bladet tilbage i 2014.

I følge selvsamme Ekstra Bladet, så virker det dog ikke til, at Stein Bagger er holdt op med at se velhavende ud. I følge mediet kører han i Sverige rundt i en Porsche Cayenne, en bil der i Danmark koster over en million kroner fra ny.

Stein Bagger igen i politiets søgelys

Kigger man på Bagger?

I den forbindelse har kendte.dk forsøgt at få kontakt til Boris Frederiksen. Vi ville gerne spørge ham, om han er bevidst om, hvor Stein Bagger opholder sig i dag, og om Stein Bagger efter Boris Frederiksens opfattelse for tiden ser så velhavende ud, at det er interessant for myndighederne at holde øje med Stein Bagger.

Det har desværre ikke været muligt at træffe Boris Frederiksen til en kommentar.

Del din kommentar

Forsiden lige nu