Her er årets mest inspirerende kvinde

onsdag d. 24. februar 2016 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus

Supermodellen Karlie Kloss, som også er tech-iværksætter, er ifølge Elle årets mest inspirerende kvinde.

Sådan så Karlie Kloss ud, da hun modtog den flotte hæder.

Sådan så Karlie Kloss ud, da hun modtog den flotte hæder. Foto: Joel Ryan/JOEL RYAN/INVISION/AP

Som smuk iværksætter spankulerer supermodellen Karlie Kloss ind på toppen af listen over de mest inspirerende kvinder i år.

Den flotte pris, som magasinet Elle står bag, får hun for “sit motiverende bidrag til modebranchen såvel for sit iværksætteri og filantropiske arbejde”, skriver modemagasinet på sin hjemmeside.

Ved siden af karrieren som supermodel studerer Kloss også ved New York University og har tidligere læst fag ved det anerkendte Harvard Business School, hvor hun blandt andet beskæftigede sig med computerprogrammering og softwareteknologi.

Det fik hende senere til at oprette stipendiet “Kode with Karlie”, som støtter unge piger, der er interesserede i computervidenskab og programmering.

– Enhver industri forandrer sig på grund af den teknologiske udvikling, og enten tilpasser man sig det, eller også sakker man bagud. Derfor tror jeg, at programmering er så magtfuldt – især blandt unge kvinder – fordi det giver folk en forståelse for og færdighederne til at være en del af forandringen og fremtiden, siger hun til Elle.

Ydmyg Kloss

Den 23-årige supermodel modtog den flotte pris tirsdag aften ved årets Elle Style Awards, som var den officielle afslutningsfest for London Fashion Week i den britiske hovedstad. Det var en meget ydmyg Kloss, som tog imod den flotte hæder.

Supermodeller, stjerneskuespillere og kongelige: Sådan holder milliardær-arvinger bryllup

– Jeg fortjener nok mere prisen for at være “den mest inspirerede af alle andre kvinder, der laver fantastisk arbejde”, men tak, Elle, jeg tager imod prisen, skrev Kloss efterfølgende på sin Instagram-profil.

Ny liste: Disse modeller tjener mest

Se Kloss’ opslag her:

I'm probably more deserving of the most inspired-by-all-the-women-doing-amazing-things award… but thank you @elleuk, I'll take it.😄 #ellestyleawards #ellexklossy

A photo posted by @karliekloss on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu