Her er årets Zulu Comedy Galla-vært

torsdag d. 25. juni 2015 kl: 12. 42 Af: Ritzau Fokus
 
Rasmus Bjerg skal være vært for Zulu Comedy Galla.

Rasmus Bjerg skal være vært for Zulu Comedy Galla. Foto: Michael Langhoff / TV 2 ZULU/free

Rasmus Bjerg tager igen rollen som vært, når Zulu Comedy Galla løber af stablen til august.

Når Zulu Comedy Galla skyder den ti dage lange humor-festival i gang, bliver det igen med komikeren Rasmus Bjerg ved roret. Ved prisshowet skal der blandt andet uddeles prisen for årets komiker, og så vil der traditionen tro blive lavet gæk og løjer fra scenen, lover Rasmus Bjerg, som vil benytte anledningen til at sætte fokus på sine tragikomiske familierelationer.

TV-stjerne med klar opfordring til danske par: Knald!

– Vi kommer – blandt en masse andet – til at udforske den dårlige stemning, for det er ikke alt der er lutter lagkage i livet, siger Rasmus Berg, og tilføjer:

– Ligesom til sidste års Galla er der igen i år en del tragedie gemt i komikken, men hvor det sidst handlede om at redde verden, vil fokus i år mere være på de nære relationer og familien, ja på min familie, siger han.

Gallaen er starten på festivalen hvor udvalgte steder i København og i Aarhus vil danne ramme om alle afskygninger af comedy med 80 optrædende komikere og over 220 shows, skriver TV2 Zulu i en pressemeddelelse.

Rasmus Bjerg rådgiver om parforholdsproblemer i ny serie

Her afsløres det også, at det er komikerne Tobias Dybvad, Christian Fuhlendorff, Jan Gintberg og Jacob Tingleff, der i år kæmper om den prestigefyldte titel som årets komiker. Juryen er landets mange comedy fans.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu