Her er de danske Dirty Dancing-stjerner

torsdag d. 20. marts 2014 kl: 12. 33 Af: Ritzau Fokus
 
Silas Holst og Mathilde Norholt får hovedrollerne i Dirty Dancing.

Silas Holst og Mathilde Norholt får hovedrollerne i Dirty Dancing. Foto: Pressebillede Tivoli

Silas Holst og Mathilde Norholt skal spille overfor hinanden i den danske opsætning af musicalen “Dirty Dancing”.

Der bliver gang i hofterne, når den berømte historie om danselæreren Johnny Castle og rigmandsdatteren Baby bliver opført som dansk musical for første gang.

Spændende nyt: Derfor går MGP-vinder rundt med stort smil for tiden

“Dirty Dancing” bliver nemlig med Vild med dans-stjernen Silas Holst i hovedrollen som Johnny Castle, mens den sky Frances “Baby” Houseman skal spilles af Mathilde Norholt, der i efteråret kom på danskernes læber, da hun deltog i netop Vild med dans.

Mathilde Norholt får selskab af ingen ringere end sin egen mor, Kirsten Norholt, på scenen. Det er første gang, de to skal spille sammen, siden Mathilde Norholt var lille.

Også Karina Frimodt, som danskerne kender fra det populære TV2-program, skal danse med i musical-opsætningen, og den tidligere vinder af programmet, Robert Hansen, er også på rollelisten sammen med Laura Drasbæk, der dansede sig til en andenplads, da hun var med i konkurrencen.

Det er Tivoli og The One and Only Company, der har sikret sig rettighederne til at opføre musicalen i Danmark.

Silas Holst glad igen: Erstatter "Jytte" med "Egon"

Premieren finder sted 26. februar 2015 i Tivolis Koncertsal. Billetsalget til musicalen går i gang torsdag kl. 13.00 på tivoli.dk og billetlugen.dk.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu