Her er de kendtes sjove aprilsnar

onsdag d. 1. april 2015 kl: 9. 37 Af: Ritzau Fokus
 
Stéphanie Surrugue har al mulig grund til at finde det store smil frem i dagens anledning. Som aprilsnar forsøger hun nemlig at snyde sine følgere på Instagram.

Stéphanie Surrugue har al mulig grund til at finde det store smil frem i dagens anledning. Som aprilsnar forsøger hun nemlig at snyde sine følgere på Instagram. Foto: HJORTH HENNING/Polfoto

Stéphanie Surrugue og Mads Steffensen er blandt de kendisser, som forsøger at narre deres fans, fordi kalenderen siger 1. april.

Hvert år forsøger en masse mennesker at narre hinanden, når kalenderen viser 1. april.

Superstjernes stalker begik selvmord - politiet var udenfor

I år er bestemt ingen undtagelse. Som sangerinden Taylor Swift skriver på sin Twitter-profil, skal man “ikke stole på nogen som helst” på grund af den traditionsrige aprilsnar.

Og selv om den unge musiker nok ikke kender til den danske Go’ Morgen Danmark-vært Stéphanie Surrugue, er den dansk-franske tv-vært en af dem, som i dagens anledning forsøger at snyde sine fans.

– Nogle gange skal man gribe de muligheder, der byder sig. Jeg flyver til Sydafrika onsdag eftermiddag for at erstatte Amin (Jensen) i “Jeg er en celebrity – Få mig væk herfra”. Tak til Mikkel Beha, der tager mine Go’ Morgen-vagter, skriver den morgenfriske tv-vært således på sin profil på Instagram.

Et af de steder, hvor Surrugue er kendt fra, er det ikoniske radioprogram “Mads & Monopolet”. Og med en aprilsnar forsøger Danmarks Radio at bilde sine lyttere ind, at netop det program slutter til foråret.

– Det er selvfølgelig en stor beslutning, men jeg har altid følt, at det var rigtigt at stoppe på toppen, siger Mads Steffensen ifølge DR’s egen hjemmeside om sin angivelige radio-exit.

Ifølge artiklen om Steffensens afsked med Monopolet, bliver hans program afløst af et nyt program, “Palle & Panelet”, med storebror Palle Steffensen i værtsrollen.

Se Stéphanie Surrugues aprilsnar lige her: https://instagram.com/p/06HzEprvde/?taken-by=stephkultur

Stalker brød ind i superstjernes hjem - og tog en lur

Og Danmarks Radios her: http://www.dr.dk/p3/p3/artikel/mads-monopolet-stopper-til-sommer

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu